Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOREDİ DEN GÜNLÜK ARAÇ KİRALAMA ONLİNE-OFLİNE PLATFORMU HİZMETİ

Türkiye’de filo kiralama işi 10-15 yıl geçmişe sahip yeni sayılabilecek bir sektör. Sektörün aktif büyüklüğünün 2014 senesinde 10 milyar TL...

Türkiye’de filo kiralama işi 10-15 yıl geçmişe sahip yeni sayılabilecek bir sektör. Sektörün aktif büyüklüğünün 2014 senesinde 10 milyar TL’nin üzerine çıktığı, uzun dönem operasyonel filo kiralama yapan şirket sayısının 29 bin’e ulaşırken, dolaşımdaki araç sayısının da 200 bin'i geçtiği söyleniyor. 

Ancak filo kiralamanın avantajlarıyla ilgili olarak orta ve küçük ölçekli şirketlerde henüz farkındalık seviyesi çok düşük. Ayrıca kiralama yapacak firmalar filo kiralama şirketlerinden öncelikle "adil fiyat" bekliyor ve “fiyat '' kriterini ön sıraya yerleştiriyor. 

Bu potansiyeli gören Otoredi , sunduğu günlük araç kiralama online platformu hizmeti yanında offline uzun dönem kiralama arabuluculuğu hizmetini de kurumsal müşterilerine aynı kalitede taşımak için bir ilki gerçekleştirmek üzere start vermiş. 

Anlaşmalı seçkin filo kiralama firmaları ile sektörde bir ilki gerçekleştirmeyi hedefleyen Otoredi’nin önümüzdeki dönemde uzun dönem araç kiralama arabuluculuğu işini kiralama sektörünün yapı taşları arasında önemli bir yere taşıması olası görünüyor. Ortaya koydukları hizmet öyle çok ta karmaşık değil. 

Firmaların araç kiralama ihtiyaçlarına en uygun çözümü tarafsız ve bağımsız olarak bulmak üzere, en uygun model için, anlaşmalı oldukları seçkin araç kiralama firmalarından en iyi fiyat teklifinin en hızlı şekilde verilmesinden, şirket araçlarının teslim edilmesi aşamasına kadar olan süreçte kiralama yapacak firmalar adına ücretsiz olarak çalışıyorlar. 

Kısacası şirketlerin uzun dönem araç kiralamasında, filo kiralama sektörünün en güvenilir firmalarından en iyi şartları sağlıyorlar. İddiaları ise basit olduğu kadar, filo araç kiralayacak firmaların "adil fiyat" beklentisini karşılamak için de çok etkili gözüküyor. "Bırakın size en iyi şartları almak için filo kiralama sektörünün en güvenilir firmaları ile biz pazarlık yapalım" diyorlar. 

Böylece şirket aracı kiralamalarınız için zaman kaybetmiyorsunuz ve araç kiralama uzmanı Otoredi sizin için en iyi teklifleri araştırırken siz de diğer işlerinize odaklanıyorsunuz. Otoredi kurucusu Kurthan Tarakçıoğlu yapmış olduğu değerlendirmede; “Arabuluculuk bizim icat ettiğimiz bir iş şekli değil. Zaten farklı sektörlerde de başarıyla uygulanıyor. 

Amerika ve Avrupa’da ise araç kiralama sektöründe de uygulamada olan bir sistem. Otoredi olarak online günlük oto kiralama hizmetlerinin yanında bize ulaşmakta olan aylık ve uzun dönem kiralama taleplerinin, uzman danışmanlar tarafından birebir takip edildiği, kurumların da güvenle araç kiralama yapabileceği bir platform olma iddiasını korumaya devam edeceğiz. ”dedi.

Hiç yorum yok