Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MERCEDES-MAYBACH S 600 ŞUBATTA SATIŞTA

Dünya prömiyerini Çin’de yapan ve birkaç saat sonra Los Angeles Otomobil Fuarı’nda da görücüye çıkan yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, ABD ve...

Dünya prömiyerini Çin’de yapan ve birkaç saat sonra Los Angeles Otomobil Fuarı’nda da görücüye çıkan yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, ABD ve Çin gibi iki temel pazarda iddialı olduğunu gösterdi. 

5453 mm uzunluğu ve 3365 mm aks aralığıyla Mercedes-Benz model yelpazesinin amiral gemisi unvanını alan Maybach, uzun aks aralıklı S-Serisi’nden bile 20 cm daha uzun. Arkada oturan yolcuların memnun olacağı bu özelliğin yanında her iki arka koltuk da yönetici koltuğu tarzında tasarlanmış. 

Mercedes-Maybach’ın önemli özelliklerinden biri de dünyanın en sessiz seri üretim sedan otomobili olması. Mercedes-Maybach, bundan böyle AMG gibi Mercedes-Benz’in bir alt markası olarak konumlandırılacak ve dünyanın en seçkin müşterilerinin gereksinimlerimi karşılayacak. 

2015 Şubat ayında satışına başlanacak otomobil, ilk olarak S 600’le yollara çıkacak. 530 HP güç üreten biturbo V12 motora sahip olan S 600, 1900 d/d’den itibaren 830 Nm gibi devasa bir tork üretebiliyor. S 500’de ise 4663 cc’lik V8 çift turbo motor kullanılacak ve bu otomobil ise 455 HP güç ve 700 Nm torka sahip olacak.autohaber

Hiç yorum yok