Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT 308 YILIN SÜRÜCÜSÜNÜ BULDU

“2014 Yılının Otomobili” Peugeot 308, Yılın Sürücüsü’nü aramak üzere 22 Ekim tarihinde Türkiye yollarına çıktı. Etkinlik kapsamında 22 Ekim...

“2014 Yılının Otomobili” Peugeot 308, Yılın Sürücüsü’nü aramak üzere 22 Ekim tarihinde Türkiye yollarına çıktı. Etkinlik kapsamında 22 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Peugeot Yetkili Satıcıları’na gelerek Peugeot 308 ile test sürüşü yapanlar 308 hediyeden birini kazanma şansına sahip oldular. 

Etkinlik süresince tüm Türkiye’de 12 bin 849 kişi Peugeot Yetkili Satıcıları’nı ziyaret ederek Peugeot 308 test sürüşü gerçekleştirdi. 11 bin 707 kişinin çekilişe katıldığı etkinlikte Kırklareli’den Ayça MUTLU Peugeot 308’in sahibi olmaya hak kazandı. Diğer tüm talihlilerin ve yedek talihlilerin listesi ise www.yilinotomobiliyilinsurucusunuariyor.com adresinde yayınlandı. 

Peugeot 308’in Türkiye yolculuğu Üst düzey kaliteye sahip yenilikçi i-Cockpit tasarımı, sürüş keyfine hizmet eden şık ve dinamik dizaynı ve verimliliği ile Peugeot’nun mükemmellik değerlerini somut hale getiren Peugeot 308, 22 Avrupa ülkesinden gelen 58 basın mensubundan oluşan jüri tarafından 2014 Yılının Otomobili seçildi. 

Yılın Otomobili Türkiye’de Yılın Sürücüsü’nü aramak üzere 22 Ekim tarihinde yola çıktı. Yılın Otomobili ile Türkiye yollarına çıkan Ümit Erdim, uğradığı 38 noktada Peugeot Yetkili Satıcıları’nda düzenlenen aktivitelere katıldı, Volkan Işık Akademi yetkilileri ile test sürüşleri gerçekleştirdi. 

 Peugeot 308’den tam 308 adet hediye 22 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Peugeot Yetkili Satıcılarını ziyaret ederek test sürüşüne katılanlar arasında Kırklareli’den Ayça MUTLU büyük ödül olan Peugeot 308’i kazanırken, test sürüşü yaparak minisiteye kayıt olanlar arasında 7 talihli Iphone6, 50 talihli Ipad Mini ve 250 talihli Sennheiser Bluetooth kulaklıktan birini kazanma şansı elde ettiler. 

Talihlilerin ve yedek talihlilerin listesi www.yilinotomobiliyilinsurucusunuariyor.com adresinden yayınlandı. Aktivite kapsamında yapılan tüm etkinlikler Peugeot Türkiye’nin facebook sayfası www.facebook.com/peugeotturkiye ve twitter sayfası www.twitter.com/peugeotturkiye üzerinden canlı olarak yayınlandı. İlgili dönemde Facebook takipçileri %15, twitter takipçileri ise %12 oranında artış gösterdi.

Hiç yorum yok