Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ GLE COUPÉ EYLÜLDE TÜRKİYEDE SATIŞTA OLACAK

Yeni GLE Coupé, dış tasarımında duygu ve zekâyı bir arada sunarken geleneksel tasarım ile modern yaklaşım arasında da ideal bir köprü kuruy...

Yeni GLE Coupé, dış tasarımında duygu ve zekâyı bir arada sunarken geleneksel tasarım ile modern yaklaşım arasında da ideal bir köprü kuruyor. 


GLE ailesinin en genç üyesi olan model, dış çizgisinde tüm modern Mercedes-Benz coupe’lerin sportif ve estetik yapısını koruyor. Klasik SUV öğelerinin karakteristik, yüksek ve yapılı görünümünü de beraberinde sunan GLE Coupe, dört kapılı coupe algısını bir üst seviyeye taşıyor. GLE Coupe, 258 ve 367 HP arasında bir dizel ve iki de benzinli modelle satışa sunulacak. 

Serinin en üstündeyse 450 AMG yer alacak. GlE 450 AMG, 9G-Tronic adı verilen dokuz ileri otomatik şanzımana ve sürekli dört tekerlekten çekişe sahip. 367 HP güç üreten, çift turbolu V6 3.0 lt motora sahip olan AMG, 520 Nm torkuyla da dikkat çekiyor. 

GLE 350 d’de 258 HP ve 620 Nm tork üreten dizel motor bulunurken, GLE 400’deyse yine 3.0 lt 333 HP’lik bir ünite bulunuyor. 

Mercedes GLE, Eylül 2015’te Türkiye’de satışa sunulacak. Alman marka, ABD ve dünyanın en önemli fuarlarından Detroit’te GLE Coupe’nin yanında C 350 Plug-In Hybrid, C 450 AMG ve CLA Shooting Brake modellerini de ilk kez tanıttı.automagg

Hiç yorum yok