Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLI CİTROEN DS5 CENEVRE AUTOSHOWDA SERGİLENECEK

Dünyanın en önemli otomobil fuarları arasında gösterilen Cenevre Otomobil Fuarı, önemli otomobillere ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz ayla...

Dünyanın en önemli otomobil fuarları arasında gösterilen Cenevre Otomobil Fuarı, önemli otomobillere ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz aylarda PSA Grubu içinde yapılan değişikliklerle yoluna Citroen'den ayrı bir marka olarak devam eden DS, makyajlı DS5'i de bu fuarda gün yüzüne çıkaracak. 

 Yenilenen Fransız'ın ön bölümünde DS logosu bulunan ve etrafı krom çevrelerle kaplı ızgara dikkat çekerken, makyajlı DS3'ten alınan hareketli xenon gündüz farlarına yer veriliyor. Aracın profilinde ise kapıların altında uzanan krom çıta, şık tasarımın öne çıkan detaylarından. 


Arka tasarımda ise elden geçirilmiş stop lambaları ve çift çıkışlı krom egzozlar, makyajın getirdiği yenilikler arasında… İç mekanda ise 12 düğmenin yerini alan yeni renkli dokunmatik kontrol butonu yer alıyor. 

Masaj yapabilen hafızalı koltuklar, ısıtmalı yan aynalar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Denon ses sistemi ve çift bölgeli klima dikkat çeken diğer detaylardan. Aracın kaputunun altında ise PSA'nın en son motorları sunuluyor. THP 165, 165 HP güç ve 240 Nm tork üretiyor ve 6 kademeli otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor. 

BlueHDi 120 ise 120 HP güç ve 300 Nm tork üretiyor. Bu motor seçeneği hem manuel hem de otomatik olarak tercih edilebiliyor. BlueHDi 180, 180 HP güç ve 400 Nm tork üretiyor. 6 kademeli manuel şanzımanla birlikte sunuluyor.sabah

Hiç yorum yok