Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT KADJAR ÖZELLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Captur’ün başarısıyla crossover pazarına ilgisi artan Renault, C segmentindeki ilk crossover’ı olan Kadjar’ı tanıttı.  4.5 metre u...

Captur’ün başarısıyla crossover pazarına ilgisi artan Renault, C segmentindeki ilk crossover’ı olan Kadjar’ı tanıttı. 

4.5 metre uzunluğundaki araç, dört veya iki tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilecek. 5 Mart tarihinde açılacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk gösterimini yapacak olan Kadjar, İspanya-Palencia fabrikasında üretilecek. 

Kadjar’ın bir başka özelliği de Çin’de de üretilecek olması. Çinli Donfeng ile Renault’nun 2013 yılında yaptığı anlaşma ile birlikte inşa edilmeye başlayan fabrikada da üretilecek olan Kadjar, böylece Fransız marka için bir ilke de imza atacak. 

Renault-Nissan’ın CMF-C/D platformunu kullanan Kadjar, düşük tavan çizgisiyle oldukça dinamik görünüyor. 19 inçe kadar olan jant seçenekleri de dinamik görünüme katkıda bulunacak. 

4×4 model, üç farklı sürüş moduna sahip. Ayrıca 18 ve 25 derecelik yaklaşma ve uzaklaşma açılarının yanında 190 mm’lik yerden yükseklik de arazi sürüşlerinde Kadjar’a avantaj sağlayacak. 

Renault’nun Espace ve Scenic gibi MPV’lerinden gelen fonksiyonellik anlayışı Kadjar’da da sürüyor. 472 lt’lik bagaj hacminin yanında kabinde de 30 lt’lik eşya saklama bölgeleri bulunuyor. 

Şimdilik motor seçenekleri hakkında bir bilgi açıklanmadı. Kadjar ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Cenevre otomobil Fuarı’nı beklemek zorundayız…automagg


Hiç yorum yok