Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FIAT YENİ DOBLO PANDA VE 500 MODELLERİNİ CENEVREDE TANITTTI

Fiat, Bursa’da üretilen yeni Doblo ve crossover modeli 500X’in yanında, 500 ve Panda modellerinin son versiyonlarını ilk kez Cenevre Otomob...

Fiat, Bursa’da üretilen yeni Doblo ve crossover modeli 500X’in yanında, 500 ve Panda modellerinin son versiyonlarını ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya sahnesine çıkardı. 

Fiat, Tofaş tarafından üretilip tüm dünyaya ihraç edilen yeni nesil Doblo’yu dünyanın en önemli fuarı, 85’inci Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda, görücüye çıkarıyor. 

 Mart ayında Türkiye pazarında yerini alacak crossover modeli 500X’in otomatik şanzımanlı versiyonu ile birlikte ikonik 500 modelinin özel serisi “500 Vintage ’57 ve Panda K-Way de Fiat’ın Cenevre’de ilk kez dünya sahnesine çıkarttığı modelleri arasında yer alıyor. 

Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki Fiat standında konuşan Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş; “Otomotivin Avrupa’daki en büyük buluşması Cenevre Otomobil Fuarı’nda, Tofaş’ta geliştirilip üretilen yeni Doblo’nun da Fiat standında yerini alması bizim için ayrıca memnuniyet verici. Doblo Trekking yani bizdeki ismiyle Rockstar versiyonumuzun Türkiye’de satışına mayıs ayı itibarıyla başlamış olacağız. 

raction + sisteminin standart olarak sunulacağı Doblo Rockstar, zor koşullarda hem konforlu hem de güvenli olduğunun altını çizecek,” dedi. 

Yeni Doblo Trekking modelinde, zayıf tutuşa sahip yüzeylerde aracın sürüşünü kolaylaştıran, çalıştırma anında optimal salım performansı ve hafif off-road koşullarında ideal sürüş performansı sağlayan Traction+ sistemi standart olarak sunuluyor. 
Yeni versiyon, özel logolu yan çıtalar, yeni tasarlanmış 16 inç alaşımlı jantlar ve yeni ön-arka tamponların yanı sıra yükseltilmiş şasi ve engebeli yollarda güvenlik sağlayan motor altı korumasına sahip bulunuyor. Aracın içinde ise eko-deri kaplamalı yeni konsol, kumaş ve çift dikişli eko-deri koltuklar ve yine eko-deri kapı panelleri ilk göze çarpan detayları oluşturuyor. 

Yeni Fiat Doblo’nun geniş standart ekipman seçenekleri arasında, ESP ve Hill Holder sistemi, Traction+ çekiş kontrolü, alt motor koruması, özel olarak yükseltilmiş süspansiyon ve dört mevsim lastikleri bulunuyor. Fiat 500 ailesinin en yeni üyesi olan crossover modeli 500X; tarzı, malzeme kalitesi, konforu ve performansıyla, fuarın dikkat çeken modelleri arasındaydı. Otomobil tutkunları, Cenevre’de Fiat 500X’in “şehirli” yönünü yansıtan Lounge modelinin iki farklı versiyonuyla buluşuyor.

Fiat 500X Lounge, 1.4 MultiAir II 140 HP motor seçeneğinde, hızlı vites geçişleriyle konforla sportif sürüş arasında mükemmel bir denge sağlayan, yüksek verimliliğe sahip, yenilikçi altı ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatılan modeliyle ilk kez otomobil tutkunlarının karşısına çıkıyor. 

Diğer 500X Lounge versiyonu ise 1.6 MultiJet II 120 HP motoru ve geniş aksesuar seçeneklerinin güzel bir örneği olan, 18 inç alaşımlı jantlar, kapı kenarlıkları, sis lambası çerçeveleri ve dikiz aynası kaplamaları gibi seçkin krom unsurları barındıran “Chrome Xtra Pack” paketiyle Fiat standında yerini alıyor. 

500X Lounge versiyonlarıyla birlikte, daha çok şehir dışında zaman geçirmeyi seven macera tutkunlarına hitap eden, güçlü 2.0 MultiJet II 140 HP motoru ve yenilikçi, dokuz ileri otomatik şanzımanlı, dört tekerlekten çekişli 500X Cross Plus modeli de iki farklı versiyonuyla Fiat standında boy gösteriyor.automagg

Hiç yorum yok