Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA CEO’SU İSTANBULDA HEDEF YÜKSELTTİ

Yaklaşık 120 yıllık tarihinde ilk kez 1 milyon adet satış sınırını aşan Skoda’nın CEO’su Prof. Dr. Winfried Vahland soluğu İstanbul’da aldı...

Yaklaşık 120 yıllık tarihinde ilk kez 1 milyon adet satış sınırını aşan Skoda’nın CEO’su Prof. Dr. Winfried Vahland soluğu İstanbul’da aldı. 

Yeni Superb'in Avrupa'daki en büyük pazarı Türkiye olacak diye konuşan Vahland, hedeflerini yüksetti. Çek üretici Skoda’nın Türkiye’de birkaç yıldır satışlarını ve pazar payını artırması, Türkiye’nin şirket içindeki imajını parlattı. 

Türkiye pazarı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere İstanbul'a gelen Skoda CEO’su Prof. Dr. Winfried Vahland, “Önümüzdeki yıllarda da hızlı şeritte yol almayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı. 

Markanın pek çok pazarda satışlarını artırdığını ve 120 yıllık tarihinde ilk kez 1 milyon adetlik satış adedini aştığını da hatırlatan Vahland, “Bu yıl 1 buçuk milyonluk hedefimiz var. Almanya dahil bir çok ülkede satışlarımız hızla artıyor.

İsviçre’nin dünyaca ünlü kayak merkezi Davos’ta bile yüzde 11 ile pazar payıyla, zenginlerin birinci tercihi bir marka olduk” dedi. 

Skoda CEO’su Prof. Dr. Winfried Vahland, dünyada çok az ülkenin, Türkiye gibi genç bir nüfusa sahip olarak büyük bir potansiyeli barındırdığını kaydederek, “Pazar payında ilk hedefimiz otomobil pazarının yüzde 5’ine sahip olmak. 

Markamızın Türkiye’de çok parlak bir geleceği olacağına gönülden inanıyorum” ifadesini kullandı. 

SKODA HERKESİN MARKASI OLACAK 
Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, 2015 yılına olumlu bir başlangıç yaptıklarını ifade ederken, geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 12.45 artırdıklarını açıkladı. 

Yeni Yetkili Satıcı konseptinin 2015 yılı sonuna kadar tamamlayacağını söyleyen Senyücel “2014 yılında 14 bin 537 adetlik satış rakamı elde eden Skoda, 2015'te Yeni Fabia, Yeni Fabia Combi ve Yeni Superb ile pazar payını artırmayı hedefliyor“ diye konuştu. 

Superb fuara gelecek Skoda’nın 2014 yılına mükemmel bir başlangıç yaptığını, satış rekorları kırdığını söyleyen Skoda Türkiye Genel Müdürü Tolga Senyücel model sayısını 7’ye çıkarttıklarını belirterek, yeni nesil Superb’in de marka açısından farklı bir dönüm noktası olacağına işaret etti ve Superb Auto Show'da sergilenecek dedi.akşam

Hiç yorum yok