Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUDI PROLOGUE ALLROAD CONCEPT GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Audi’nin gelecek nesil otomobilleri için kullanacağı tasarım felsefesini de yansıtan prologue allroad konsepti, matrix lazer ön farlar ve L...

Audi’nin gelecek nesil otomobilleri için kullanacağı tasarım felsefesini de yansıtan prologue allroad konsepti, matrix lazer ön farlar ve LED stop lambalarıyla dikkat çekiyor. 

Birbirinden ayrı olarak tasarlanmış dört adet koltuğun yer aldığı kabinde, üç tane dokunmatik ekran yer alıyor. Sürücü haricinde ön yolcu koltuğunda oturanlar da artık aracın bilgi-eğlence sistemlerine kendi ekranlarından erişebiliyor. 

Arka tarafta oturan yolcular ise iki koltuğun ortasına konumlandırılmış OLED ekrandan klima ayarlarına ve eğlence sistemlerine erişim sağlayabilecek.Kaputun altında ise 4.0 litrelik çift turbolu TFSI benzinli motora iki adet elektrikli motor destek oluyor. Sekiz ileri otomatik şanzımanla kombine edilen bu motor, toplamda 734 HP güç ve 900 Nm tork üretebiliyor. 

Aracın 0’dan 100 km/s’ye hızlanması ise sadece 3.5 saniye sürüyor. Bu muazzam güce rağmen ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 2.4 litre. Lityum iyon piller aracın arka tarafına yerleştirilmiş. Bu pillerin kapasitesi 14.1 kWh ve otomobil sadece elektrik gücüyle 54 kilometre yol kat edebiliyor. AWC (Audi wireless charging) teknolojisi sayesine araç kablosuz olarak şarj edilebiliyor.automagg