Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT FİKS SERVİS KAMPANYASINDA 100 TL YAKIT ÇEKİ HEDİYE

Siz de 5 yaş ve üzeri Peugeot’nuzu bir Peugeot Yetkili Servisi’ne getirin, ona hak ettiği gibi baksın. Fiks Menü fiyatlarına KDV ve işçilik...

Siz de 5 yaş ve üzeri Peugeot’nuzu bir Peugeot Yetkili Servisi’ne getirin, ona hak ettiği gibi baksın. Fiks Menü fiyatlarına KDV ve işçilik dahildir. 

İndirim fırsatları kampanyaya katılan Peugeot Yetkili Servisleri’nde 9 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında, kampanyaya dahil olan Peugeot Yedek Parçaları’nda geçerlidir. 

Kampanya Continental, Bridgestone, Pirelli ve Michelin lastik alımlarında geçerlidir. Yakıt kartın son kullanım tarihi 30 Eylül 2015 olup Peugeot Yetkili Servisleri’nin lastik stokları ile sınırlıdır. Peugeot Fiyatı fiksledi, indirim ekledi. 

Siz de Peugeot’nuzu bir Peugeot Yetkili Servisi’ne getirin, ona hak ettiği gibi bakalım. Fiks Menü fiyatlarına KDV ve işçilik dahildir. 

SON GÜN 21 HAZİRAN! İndirim fırsatları kampanyaya katılan Peugeot Yetkili Servisleri’nde 9 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında, kampanyaya dahil olan Peugeot Yedek Parçaları’nda geçerlidir. Kampanya Continental, Bridgestone, Pirelli ve Michelin lastik alımlarında geçerlidir. 

Yakıt kartın son kullanım tarihi 30 Eylül 2015 olup Peugeot Yetkili Servisleri’nin lastik stokları ile sınırlıdır.