Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİCHELİN LTX FORCE RÜZGARI WRC İTALYA’DA ESTİ

FIA WRC’nin sezonun en uzun etabını da barındıran 6. yarışı Sardinya’da tamamlandı.  Yarı toprak yarı asfalt zorlu bir zeminde yarış...

FIA WRC’nin sezonun en uzun etabını da barındıran 6. yarışı Sardinya’da tamamlandı. 

Yarı toprak yarı asfalt zorlu bir zeminde yarışan pilotlar, Michelin LTX Force H4 veMichelin LTX Force S4 lastiklerini kullanarak büyük avantaj sağladı. 

 2015 WRC İtalya Sardinya’da zafer VOLKSWAGEN Polo R WRC ile yarışan Sébastien Ogier, Julien Ingrassia ikilisinin olurken, Hyundai’nin Yeni Zelandalı pilotları Paddon / Kennard 2. Ve Belçikalı Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul ise 3. sırada yarışı tamamladı. 
Michelin LTX Force lastikleri sayesinde pilotların zorlu koşullar altında yarışı sorunsuz olarak tamamladığını belirten MICHELIN Ralli Programları Yöneticisi Jacques Morelli,”Bu yıl WRC İtalya oldukça zorlu koşullar altında geçmesine rağmen Michelin LTX Force H4 ve S4 lastikleri bize performanslarını kanıtladı. 

Farklı yol koşulları için farklı bileşenlerden oluşan yapıları sayesinde yüksek hızla girilen virajlarda bile pilotlara optimum yol tutuş sağladılar.” dedi. FIA WRC’nin bir sonraki etabı 2-5 Temmuz tarihleri arasında Polonya’da gerçekleşecek.