Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MERCEDES GLC

GLK’nın yeni nesli olarak da tanımlanabilecek GLC, GLA’dan izler taşıyor. Aracı GLA’dan biraz daha fazla ayırt etmek isteyen müşteriler içi...

GLK’nın yeni nesli olarak da tanımlanabilecek GLC, GLA’dan izler taşıyor. Aracı GLA’dan biraz daha fazla ayırt etmek isteyen müşteriler için ise AMG ve off-road paketleri de sunulacak. 

Kabinde C-Serisi’ne oldukça benzeyen GLC, modern tasarımı ve yüksek kaliteli malzemeleriyle Mercedes’in yıldızını başarıyla temsil edeceğe benziyor. Konsolun ortasına yerleştirilen ve 7 ila 8.4 inç büyüklüğünde tercih edebilen bilgi-eğlence sistemi de aracın teknoloji ile olan işbirliğini kuvvetlendiriyor. 

Mercedes GLC, GLK’dan 118 mm daha uzun bir aks aralığına sahip. Uzayan aks aralığı aracın özellikle arka koltuğunda oturanlar için daha geniş bir alan ve daha fazla diz mesafesi anlamına geliyor. Aracın bagaj hacmi de toplamda 1600 litreye kadar çıkarılabiliyor. 
Motor seçeneklerine geldiğimizde ise 170 HP güç ve 400 Nm tork sağlayan 220 d, 204 HP güç ve 500 Nm tork sağlayan 250 d ve yine aynı hacimdeki motorun 211 HP güç ve 350 Nm tork üreten benzinli versiyonu karşımıza çıkıyor. 

Bütün motor seçeneklerinde ise dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. Araçta bir de GLC 350 e isimli plug-in hybrid versiyon yer alacak. 

211 HP gücünde benzinli motor ve 116 HP gücünde elektrikli motora bir sahip olacak aracın, 0-100 km/s hızlanması ise 5.9 saniye sürecek. Maksimum hız 235 km/s olacak ve araç sadece elektrik gücüyle 34 kilometre yol gidebilecek.automagg