Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AVANTAJLI ELEKTRİĞİN ADRESİ 220PLUS ARAÇ KİRALARKEN DE KAZANDIRIYOR

Elektrik dağıtım şirketinizle aranızdaki resmiyete son vermeniz artık mümkün.  Çünkü Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) yıllık el...

Elektrik dağıtım şirketinizle aranızdaki resmiyete son vermeniz artık mümkün. 
Çünkü Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) yıllık elektrik tüketimi 4.000 kWh ve üzerine çıkan; yani elektrik tüketim bedeli ayda yaklaşık 130 TL üzerinde olan tüketiciler artık “Serbest Tüketici” olmaya başladı. 

Bu da artık özel elektrik dağıtım şirketleri arasından kendi elektrik tedarikçinizi seçebileceğiniz; evinizin, iş yerinizin veya fabrikanızın elektriğini özel elektrik dağıtım şirketlerinden alabileceğiniz anlamına geliyor. 

220PLUS size elektrik satın alabileceğiniz yepyeni, katlanan tasarruflarla dolu bir teklif sunuyor! 

Kendi elektriğini üreterek müşterilerine uygun fiyatlarla sunan 220PLUS, kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda ek hizmetlerle müşterilerine elektrikten çok daha fazlasını sunuyor. Bu sayede 220PLUS’ın sizler için özel olarak hazırladığı tarifelerden birine geçerek elektrik faturalarınızda maksimum tasarrufa ulaşabiliyorsunuz. 

Üstelik Doğuş Enerji (DOEN) güvencesiyle 220PLUS’a geçen kullanıcılar indirimli elektrik kullanarak elektrik faturalarında tasarruf ederken aynı zamanda 220PLUS’ın PLUS faydalarından da yararlanıyor. 

Eğer siz de Serbest Tüketici ve 220PLUS’lı olma kriterlerini yerine getiriyorsanız, 220PLUS’a geçerek artısı en bol elektrik ile tanışabilir ve indirimli elektrik kullanarak tasarruf etmeye başlayabilirsiniz. 

220PLUS’ın avantajlarla ve artılarla dolu dünyasına adım atmak için tek bir kriteri sağlamanız yeterli; 

Serbest Tüketiciyseniz 
Aylık otalama elektrik faturanız 130 TL üzerindeyse. 

Üstelik şimdi 220plus.com.tr kullanıcıları yeni nesil araç kiralama sistemini başlatan Garenta’dan araç kiralarken ekstra 1000 km kazanıyor. 

Bu fırsat kaçmaz diyorsanız hemen 220PLUS Kampanya sayfasındaki formu doldurun, 220PLUS sizi arasın. Elektriğiniz %12 daha indirimli, yolunuz 1000 km daha fazla olsun.