Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW 2015 FRANKFURT IAA OTOMOBİL FUARINDA.

015 Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki BMW standı üst model serilerindeki yeni nesil otomobillere ve geniş plug-in hibrit mode...

015 Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki BMW standı üst model serilerindeki yeni nesil otomobillere ve geniş plug-in hibrit model çeşitlerine odaklanıyor. 

Frankfurt fuar alanı ana girişinin hemen yanında bulunan 11 numaralı Salon; BMW, MINI markalarının ortak kullanımına tahsis edildi. 

Fuar alanının etrafında yüzlerce metre uzunluğunda bir pist bulunurken, 19-27 Eylül 2015 tarihleri arasında ziyaretçiler, bu alanda yeni modelleri deneyimleyebilecek.  

Yeni BMW 7 Serisi ile otomotivde Lüksün Zirvesi. 
Yeni BMW 7 Serisi ayrıcalıklı, lüks sürüş deneyimini modern, öncü bir formda ve sıra dışı yeniliklerle yeniden tanımlıyor. Sürüş sırasında dinamikler, verimlilik, konfor ve güvenliği artırmanın temel unsurlarını gövde yapısında karbon fiber takviyeli plastik (CFRP) kullanımı, BMW Group'un yeni nesil motorları, yeni BMW 740e modelindeki plug-in hibrit sistemi, Executive Drive Pro aktif yürüyen aksam sistemi, ADAPTIVE mod ile Sürüş Deneyimi Kontrolü düğmesi ve BMW Laserlight teknolojisi oluşturuyor. 

Aynı zamanda otomobilde iç tasarımı daha da zenginleştiren masaj fonksiyonlu Executive Lounge özelliği, aydınlatılmış Panaromik Sky Lounge cam tavan, yeterli seviyede vurgulu aydınlatma ve indüktif şarj istasyonu ile akıllı telefon tutucu bulunuyor. BMW 7 Serisi’nin yeni nesli aynı zamanda işletim sistemi ve sürücü destek teknolojisi konularında da çarpıcı yeniliklere imza atıyor. 

Lüks sedan segmentinde daha önce görülmemiş yeni özellikler arasında iDrive sistemine dokunmatik ekran ve BMW Gesture Control’ün eklenmesi, arka bölümde konfor ve haber-eğlence işlevlerinin kontrol edilmesi için Dokunmatik Kumanda ve Uzaktan Kumandalı Park sistemini mümkün kılıyor.. 

Bunlara ek olarak, BMW'nin yeni amiral gemisinde en yeni nesil BMW Head-Up Display, Karşıdan gelen trafik uyarısı, Direksiyon ve şerit kontrol asistanı, aktif yandan çarpma koruması ve 3D Görüntülü Çevre Görüş Sistemi ve Panoramik Görüş sistemi bulunuyor. 

Şehir kullanımına yönelik, çok yönlü yeni BMW X1'in karakteri daha da geliştirildi. 
BMW X1 modelinin ikinci nesli, Spor Aktivite Aracının özelliklerini her zamankinden daha yoğun şekilde kompakt segmente taşıyor. Son derece popüler olan modelin yeni versiyonu, daha büyük BMW X kardeşlerinde olduğu gibi daha güçlü oranlar ve sade çizgileriyle damgasını vuruyor. 

Yeni BMW X1 iç tasarımında her iki yolcu ve bagaj için daha fazla alan, son teknoloji premium ambiyans ve gelişmiş fonksiyonellik sunuluyor. BMW Group'un en yeni nesil güç birimlerinden benzinli motor ve dizel motorlar, verimliliği arttırılmış BMW xDrive akıllı dört çeker sistemi, yeni geliştirilmiş yürüyen aksam teknolojisi bir araya gelerek sportifliği ve sürüş konforunu çok daha yüksek verimlilikle artırıyor. 

BMW X1 için ilk kez sunulan donanım özellikleri arasında tamamen LED farlar, Dinamik Amortisör Kontrolü, daha üst BMW X modellerindeki gibi sürüşle ilgili bilgileri ön camda görüntüleyen BMW Head-up Display ve Sürüş Asistanı Plus sistemleri bulunuyor.  

En çok satan model tam formunda: Yeni BMW 3 Serisi. 
Özenle detaylandırılmış dış tasarımı, titizlikle geliştirilmiş premium iç tasarımı, yenilenmiş motor serisi, geliştirilmiş yürüyen aksam ve ilave donanım seçenekleriyle yeni BMW 3 Serisi, 40 yıl önce başlayan premium orta boyutlu otomobil segmentinde bozulmamış başarı çizgisini devam ettirmek için mükemmel bir konuma sahip. 

BMW markasının bugüne kadar 14 milyonun üzerinde otomobili satılmış en popüler model yelpazesi, BMW 3 Serisi Sedan ve BMW 3 Serisi Touring modelleriyle bir kez daha dinamizm, verimlilik ve tasarım açısından yeni standartları belirliyor. 

Motor modeline göre güç, geleneksel arkadan itişli ya da alternatif olarak BMW xDrive akıllı dört çeker sistemiyle aktarılıyor. Ayrıca, BMW 330e Sedan modelinin 2016 model yılında seriye eklenmesi planlanıyor. 

Bu plug-in hibrit modelde BMW eDrive teknolojisi ve BMW Group'un en yeni motor neslinden dört silindirli benzinli motor bir araya geliyor. Çift güç biriminden 252 bg toplam güç çıkışı sağlayan BMW 330e, 2,1-1,9 litre/100 km ortalama yakıt tüketimi ve 49-44g/km CO2 emisyonu (AB test döngüsü temelinde) (ortalama) değerleri sunuyor.  

Çok yönlü iç tasarım, çığır açan sürüş sistemiyle y eni BMW 225xe. BMW 2 Serisi Active Tourer model yelpazesinin, 2016 yılında plug-in hibrit modelinin eklenmesiyle genişlemesi planlanıyor. BMW 225xe BMW EfficientDynamics, konfor ve eğlenceyi dört çeker performansla birlikte sunuyor. Üstelik, eşsiz sürüş deneyimi etkileyici bir çok yönlülük ve kompakt bir otomobil içinde sunulan cömert alanla birleştiriliyor. 

Arka koltuğun altında bulunan lityum-iyon bataryanın hacimden tasarruf sağlayacak şekilde yerleştirilmesi, yukarıdaki bagaj hacminin tam kapasite kullanılmaya devam edilmesi anlamına geliyor. 

 BMW eDrive teknolojisi ve BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahip 1,5 litre üç silindirli benzinli motor, BMW 225xe modelinde hem elektrikli sürüşe hem de sınırsız motor kapasitesinin kullanılabilmesine imkan sağlıyor. 41 kilometrelik elektrikli menzili sayesinde, sıfır emisyonla sürüş keyfi sadece şehir içinde değil, şehir dışında da deneyimlenebiliyor. 

Elektrikli motorla arka tekerlere, yanmalı motor gücüyle ön tekerlere güç verilerek BMW 225xe segmentinde son derece eşsiz olan elektrikli dört çeker sistemini meydana getiriyor ve tüm hava şartlarında, özellikle olumsuz koşullar altında muhteşem bir çekiş sağlıyor. Plug-in hibrit sürüş 224 bg toplam sistem çıkış gücü sunuyor. BMW 225xe modelinin ortalama yakıt tüketimi ise yalnızca 2,1-2,0 litre/100 km ve CO2 emisyonu 49-46 g/km (AB test döngüsü temelinde).  

BMW EfficientDynamics: BMW eDrive teknolojisi, BMW'nin dört plug-in hibrit modelinde elektrikli sürüş keyfinin yolunu açıyor.  
BMW eDrive teknolojisinin BMW modellerinde sunulmasıyla yeni hedef gruplarına yönelik sıfır emisyonlu elektrikli sürüş deneyiminin kapıları açılıyor. Yeni BMW 7 Serisi’nin dünya prömiyeriyle eş zamanlı olarak, lüks sedan modelin plug-in hibrit versiyonu olan BMW 740e modeli de tanıtılıyor. Plug-in hibrit sürüş sunan BMW 330e, yeni BMW 3 Serisi model serisine ekleniyor. 

Ayrıca, BMW 225xe ile gelecekte BMW 2 Serisi Active Tourer'da sıfır emisyonlu tamamen elektrikli sürüş keyfi de mümkün olacak. Bu sayede, yakında piyasaya sunulacak olan ve 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenen BMW X5 eDrive40e ile birlikte, başlangıçta BMW i otomobilleri için geliştirilen BMW eDrive teknolojisi 2016 yılında dört farklı otomobil segmentinde sunulacak.  

Dayanıklılık yarışının yeni performans sporcusu: BMW M6 GT3. 
BMW Motorsport, yarış otomobili yelpazesinin yeni amiral gemisi modeli olan BMW M6 GT3'ün dünya prömiyeri için 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nı seçti. 

Dayanıklılık yarışı için üretilen model, 2016 sezonunda başlangıç çizgisindeki yerini alacak. BMW M6 Coupé temel alınarak tasarlanan yarış otomobili, V8 motor ve yarış için küçük değişiklikler yapılan M Twinpower Turbo teknolojisiyle birlikte aerodinamik açıdan geliştirilmiş yürüyen aksama sahip. 

Karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) üretilen darbe yapıları ve dış kaplaması, otomobilin toplam ağırlığının 1300 kilogramın altında kalmasını sağlıyor. BMW M6 GT3'ün yanı sıra BMW M GmbH, aynı zamanda dinamizm ve yol performansı açısından en iyi değerleri sunan modelini de 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergiliyor. 

Yeni BMW M6 Competition Edition, yüksek performanslı coupé'nin çok daha kişisel bir versiyonu olduğunu beş gövde rengi, yüksek teknolojili CFRP kullanılarak üretilen parçaları, kontrast dikişli özel deri döşemeleri ve öne çıkan diğer detaylarıyla vurguluyor. 

Yeni özel model, üst düzey performansa yönelik Yarış Paketi ile birlikte BMW M6 Coupé formunda sunuluyor. Bu sayede, M Twinpower Turbo teknolojisine sahip 4,4 litre V8 benzinli motor 600 bg güce ve 700 Nm torka sahip. Opsiyonel Sürücü Paketi ile bir araya geldiğinde, BMW M6 Coupé 305km/sa azami hıza ulaşıyor.  

Son teknoloji aydınlatma sunan BMW Laserlight iç ve yan aydınlatma. 
BMW, karanlık sürüş sırasında güvenliği artırmak ve otomobile ayrıcalıklı bir görünüm kazandırmak için son teknoloji aydınlatma sistemini sistematik ve başarılı bir şekilde kullanıyor. Bu alandaki en yeni gelişmeler, 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergileniyor. 

BMW i8'deki dünya prömiyerinin ardından, elektrokrom Uzun Far teknolojili BMW Laserlight farlar artık yeni BMW 7 Serisi için de sunuluyor. BMW modellerinin iç tasarımı ve yakın çevresi için aydınlatma teknolojisi hızla gelişmeye devam ediyor. Yeni BMW 7 Serisi yelpazesinde, hassas bir şekilde yapılandırılan aydınlatma tasarımı, iç tasarımın seçkin havasına katkıda bulunuyor.  

Yeni uygulama ve sistemleriyle BMW ConnectedDrive. 
BMW akıllı bağlantı alanındaki en yeni gelişmelerle, konfor ve güvenliği artırmaya yönelik sürücü destek sistem ve uygulamalarını daha da zenginleştirdi. 

BMW ConnectedDrive portföyündeki yenilikler arasında BMW ConnectedDrive Uygulaması, BMW Remote Control, süper hızlı WiFi erişim noktası, otomatik navigasyon harita güncellemeleri, akıllı ev entegrasyonu, Uzaktan Kumandalı Park ve diğer son derece gelişmiş sürücü destek sistemleri bulunuyor. Tüm bu özellikler ilk kez BMW 7 Serisi ile kullanıma sunuluyor. 

Elektrikli sürüş keyfi ve günlük kullanımın öncüsü BMW i. Tamamen elektrik gücüyle çalışan BMW i3'ün (ortalama enerji tüketimi: 12,9 kW/s; ortalama CO2 emisyonu: 0g/km) ve BMW i8 plug-in hibrit spor otomobilin (ortalama yakıt tüketimi: 2,1 lt/100 km; ortalama CO2 emisyonu: 49 g/km) dünya genelinde başarılı lansmanının ardından BMWi markası sayısı gittikçe artan otomobil ve mobilite hizmetleriyle sürdürülebilir mobilite alanında öncü konumunu pekiştiriyor. 

BMWi, daha şimdiden otomobil tarihinde tanıtım aşamasında en çok ödül kazanan marka konumunda. BMW i3 modelinin İngiltere, Almanya ve Danimarka'da premium otomobil paylaşım hizmeti olan DriveNow filosuna eklenmesiyle daha geniş bir kitleye kolay, düşük maliyetli bir şekilde elektrikli mobiliteyi ilk kez deneme imkanı sağlanıyor. 

2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda BMWi ayrıca evde ve dışarıda şarj etme teknolojisi için ideal teknoloji konseptlerini sergiliyor. En yeni inovasyonlar arasında BMWi Light and Charge hizmeti bulunuyor. Bu hizmet sayesinde elektrikli otomobillerin yüksek gerilimli bataryaları sokak lambasından şarj edilebiliyor. BMWi, teknolojiyi mevcut BMW marka otomobillerine aktararak daha fazla devinim sağlıyor. 

Örneğin, 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenen tüm plug-in hibrit modellerde, başlangıçta BMWi otomobilleri için geliştirilen ve elektrikli motor, güç elektroniği, yüksek gerilimli batarya ve akıllı enerji yönetimini içeren BMW eDrive teknolojisi kullanılıyor. Aynı şekilde, BMWi otomobillerinde endüstriyel olarak üretilmiş CFRP kullanımı deneyimi, yeni BMW 7 Serisi lüks sedan otomobillerin ağırlığını azaltmakta kullanılıyor.