Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ DS 4 FRANKFURT’ AUTO SHOWDA TANITILACAK

Citroen’den bağımsızlığını ilan eden DS, yeni modelleriyle skalasını genişletmeye devam ediyor. Fransız marka Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ...

Citroen’den bağımsızlığını ilan eden DS, yeni modelleriyle skalasını genişletmeye devam ediyor. Fransız marka Frankfurt Otomobil Fuarı’nda hem DS 4’ün yenilenmiş halini hem de DS 4’ten türetilen crossover’ı tanıtmaya hazırlanıyor. 


Her iki modelde klasik DS çizgilerini üstünde taşırken, DS LED Vision isimli ön farlarıyla dikkat çekiyor. 

DS 4’te ayrıca iki farklı gövde rengi tercih edebiliyorsunuz. DS 4’ü şehir, DS 4 Crossback’i ise şehir dışındaki maceralar için ürettiğini açıklayan marka, crossover’ın hatchback kardeşinden 30 mm daha yüksek olduğunu belirtti. 
Ayrıca crossback’deki plastik tamponlar da aracın arazi yeteneğine vurgu yapıyor. Her iki modelde de hemen hemen aynı motor seçenekleri yer alacak. Başlangıç seviyesinde altı ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş PureTech 130 S&S motor yer alacak. 

Adında anlaşılacağı gibi bu motor 130 HP güç ve 230 Nm tork üretecek. İkinci motor ise THP 165 S&S olacak. Bu motor da 165 HP güç ve 240 Nm tork üretiyor ve altı ileri otomatik şanzıman ile kombine edilecek. 

Hatchback’e özel olarak ise 210 HP güç ve 285 Nm tork üreten THP 210 S&S motor da seçenekler arasında olacak. Dizel motor tarafında ise 120 HP güç ve 300 Nm tork üreten BlueHDi 120 S&S’in başlangıç seviyesinde sunulacağını görüyoruz. 

Bu motor altı ileri manuel ve altı ileri otomatik şanzıman ile kombine edilebilecek. Daha güçlü dizel motor arayanlar ise 150 HP güç ve 370 Nm tork üreten BlueHDi 150 S&S’e ya da 180 HP güç ve 400 Nm tork üreten BlueHDi 180 S&S’i tercih edebilecekler.automagg