Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ZIRHLI RANGE ROVER SENTINEL TANITILDI

Land Rover, standart aks aralığına sahip Range Rover Autobiography modelini temel alan ve bir SUV aracın sunabileceği en yüksek koruma sevi...

Land Rover, standart aks aralığına sahip Range Rover Autobiography modelini temel alan ve bir SUV aracın sunabileceği en yüksek koruma seviyesini sunan Range Rover Sentinel modelini yarattı. 

En yüksek düzeyde zarar verebilecek ve hedef alınarak yönelebilecek tehditlere karşı koyabilen araç, balistik tehditlere karşı VR8 standardıyla da uyumlu. Yani zırhı parçalama gücüne sahip DM51 el bombası kurşununa ve patlamasına karşı da dayanıklı. 

Range Rover Sentinel bu güvenlik seviyesini korurken, Land Rover’ın yüksek kapasitesininin yanı sıra sunduğu lüks ve kaliteden de ödün vermiyor. Sunduğu koruma seviyesine rağmen, aracın dış tasarımı standart Range Rover Autobiography ile birebir aynı görünüme sahip. 

Jaguar Land Rover Özel Operasyonlar genel müdürü John Edwards’ın da dediği gibi Yeni Range Rover Sentinel, bugüne kadar üretilen en sıradışı Range Rover modeli. Zorlu saldırılara karşı sınıfının öncüsü seviyede koruma düzeyi sunmak üzere Özel Araç Operasyonları tarafından geliştirilen model aynı zamanda Range Rover'ın arazi kapasitesiyle beraber lüks ve konfor seviyesini de birlikte sunuyor. 

Araçta yüksek dayanımlı çelikten yapılmış altı parçalı zırhlı yolcu hücresi ve mermiye karşı koruma sağlayan çoklu lamine zırhlı gizlilik camı ve beraberinde müdaheleye karşı korumalı egzoz, sızdırmaz yakıt deposu, yedek akü ve aracın lastikleri inik durumdayken bile sürülmesine olanak sağlayan lastikler üzerinde run flat eklentileri yer alıyor.