Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL FİLO DA KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

Yeni 1.6 Dizel Otomatik seçeneğiyle Insignia, sizi birinci sınıf bir yolculuğa davet ediyor. Kobilere özel avantajlı kiralama fırsatları ve...

Yeni 1.6 Dizel Otomatik seçeneğiyle Insignia, sizi birinci sınıf bir yolculuğa davet ediyor. Kobilere özel avantajlı kiralama fırsatları ve lansmana özel kampanyaları kaçırmamak için bu davete kulak verin. 

Güç ve prestiji bir arada sunan Opel Astra, şimdi çok avantajlı kiralama seçenekleriyle sizi bekliyor. 

Alman mühendisliği ve mükemmeliyetçiliğiyle şekillenen, ihtiyaç duyacağınız tüm donanımı üstün kalitelye sunan Astra'ya sahip olmadan keyfini sürmek için OPEL filo kiralama sayfasındaki formu doldurun. 

Kiralama fiyatı Astra Sedan Business 1.6 110 HP için 36 ay / yıllık 15.000 km. koşullarında geçerlidir. Donanım seviyesi resimdeki üründen farklılık gösterebilir. 

NEDEN OPEL FİLO KİRALAMA'YI TERCİH ETMELİSİNİZ? Opel Filo Kiralama, Türkiye’de satılan tüm Opel marka binek araç modelleri için uygun koşullarda, güvenilir, hızlı ve önceden belirlenmiş yüksek standartlarda operasyonel kiralama hizmeti sunuyor. 

Opel Güvencesi 1899 yılında kurulan Opel markası, 100 yılı aşan otomotiv sektörü tecrübesi ile sizi yarınlara taşımaktadır. Opel Filo Kiralama kullanıcıları, lider otomotiv markasından beklenen en kaliteli hizmeti alır ve yüksek müşteri memnuniyetini yaşarlar. 

Birçok uluslar arası ödül ile kalitesi belgelenmiş, son teknoloji Alman mühendisliğine sahip Opel ürünlerine size uygun süre ve kapsam dahilinde Opel Filo Kiralama ile kolay şekilde ulaşabilirsiniz. 

Opel Filo Kiralama hizmetinde, tüm araçlar sadece Yetkili Servis güvencesi ve Orijinal Yedek Parça ile bakım & onarım ve hasar hizmeti almaktadır. Opel Filo Kiralama, yaygın Opel Bayi teşkilatı ve eğitimli uzman personeli ile müşteri ihtiyaçlarını beklentilerin üzerinde karşılayan kaliteli bir hizmet altyapısı kurmuş ve yüksek müşteri memnuniyeti yaratmıştır.