Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETLAS LASTİKLER MERCEDES CLA KAZANDIRIYOR

Kış lastiğini petlastan alın 400 TL lik alışveriş karşılığında mercedes CLA kazanma şansını yakalayın Kampanya tarihleri arasında Tür...

Kış lastiğini petlastan alın 400 TL lik alışveriş karşılığında mercedes CLA kazanma şansını yakalayın

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Abdulkadir Özcan Bayileri’nden Petlas, Starmaxx, Maxxis markalı Binek (PCR), Hafif Ticari (LVR) ve SUV (4x4) kış lastiklerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 400 TL(kdv dahil) ve katları tutarında (her 400 TL için bir şifreli kart) perakende alışveriş yapan müşteriler(4 adet lastik alımı koşulu ile), fiş/fatura ibrazı karşılığında kasalardan verilecek olan üstü kapalı şifreli katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyad, adres, gsm no, araç marka, model ve lastik ebadı bilgileriyle birlikte www.akokazandiriyor.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana girerek çekiliş hakkı kazanacaklardır. 

Katılımlarda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Mükerrer şifre gönderimleri elenecek ve ilk gönderilen şifre geçerli kabul edilecektir. 

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Fatura üzerindeki isim ile katılım yapılan isim aynı olmalıdır. www.akokazandiriyor.com internet sitesi üzerinden yapılan katılımlar ücretsizdir, internete bağlantı ücreti katılımcıya aittir. 

Çekilişte, 7 kişi Mercedes CLA 200 2015 Model Otomobil (birim değeri: 105.488,75 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir.  Çekiliş, 12.01.2016 tarihinde,  noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 15.01.2016 tarihli Takvim Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.