Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FİAT TORO DUYURULDU

Kuzey Amerika'daki pick-up modellerin popülaritesi ile Avrupa'daki pick-upların karşılaştırmak büyük hata olur.  Ancak Volks...

Kuzey Amerika'daki pick-up modellerin popülaritesi ile Avrupa'daki pick-upların karşılaştırmak büyük hata olur. 

Ancak Volkswagen Amarok gibi kaslı ve heybetli Avrupalı pick-up'lar sayesinde son yıllarda bu segmente büyük bir talep oluşmuş durumda. 

Bu talebi biraz geçte olsa farkeden Fiat, yeni pick-up modeli Toro'nun ilk resmi görselini yayınladı. Ufak boyutlarıyla Amerika pazarına hiyap etmesi pek de mümkün görünmeyen yeni Fiat Toro pick-up modelinin Avrupa'da ise VW Amarok, Toyota Hilux, Mitsubishi L200 gibi modellere rakip olması mümkün. 

Ancak yeni Fiat Toro pick-up modelinin diğer modellerden ayrılan yönü ise pick-up ve SUV karışımı bir karaktere sahip olması. Fiat Grubu bünyesinde bulunan Jeep Renegade SUV modelinin üzerine konumlandırılacak yeni Fiat Toro pick-up, 5 kişilik oturma alanı ve 1.000 kg taşıma kapasitesi sunacak. 
Opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemi ile de satın alınabilecek yeni Fiat Toro, macera arayanların isteklerine de cevap verecek. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da yeni Fiat Toro'nun 1.8 litrelik E-Torq Flex benzinli ve 2.0 litrelik Multijet dizel motor seçeneği ile satışa sunulması planlanıyor. 

Sadece önden çekişli olarak satın alınabilecek benzinli motor seçeneği 6 ileri otomatik vitesle gelirken, önden çekiş yada dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilecek dizel ünite 9 vitesli otomatik şanzıman ile gelecek. 

Tasarım itibari ile bir pick-up olsa da, yeni Fiat Toro donanım ve teknolojisi ile SUV platformu ile yarışacak. Uconnect eğlence sistemi, yarı deri döşemeler, navigasyon sistemi, geri görüş kamerası, xenon farlar, açılır tavan ve 18 inçlik jantlar ile yeni Fiat Toro, standart pick-up'lardan ayrılacak.arabalar