Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KAMİLKOÇ BİLET ALANA CİNEMAXİMUM SİNEMA BİLETİ HEDİYE

Kamil Koç yeni kampanyasında gidiş-dönüş veya ayrı olarak 2 adet otobüs bileti alan herkese cinemaximum sinemalarında her seansta geçerli o...

Kamil Koç yeni kampanyasında gidiş-dönüş veya ayrı olarak 2 adet otobüs bileti alan herkese cinemaximum sinemalarında her seansta geçerli olan 1 adet bilet hediye ediyor. 

Kampanyadan yararlanmak için ücretsiz yol kart almanız gerekiyor. Normal sinema biletinin 15 TL olduğu düşünülürse gayet iyi bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz. Kampanya Ayrıntıları Kampanya 12 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.

Hediye Cinemaximum simama biletine hak kazanmak için kampanya dönemi içinde kamilkoc.com.tr’den en az iki adet Kamil Koç bileti satın alınması ve seyahatlerin gerçekleştirilmiş olması gerekir. Kampanya kapsamında aşağıda özellikleri yer alan 2 farklı gruba ait Cinemaximum sinema bileti yerine geçecek PNR kodundan biri kazanılabilecektir. 

Gruplara ait geçerlilik şartları aşağıdadır: 
1. Grup: İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Cinemaximum sinema salonlarında geçerlidir. (VIP salonlar, Zorlu, Kanyon, Akasya, İstinye Park, City’s sinema salonları kapsam dışıdır.) 

2. Grup: İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki diğer şehirlerde bulunan tüm Cinemaximum sinema salonlarında geçerlidir. (VIP salonlar kapsam dışıdır.) PNR kodlar saat ve gün sınırlaması olmaksızın; tüm seanslarda 12.05.2016 tarihine kadar geçerlidir. PNR kodları IMAX, IMAX 3D, dijital 3D, 4DX ve MPX filmlerde geçerli değildir. 

Kampanyadan faydalanabilir. Bir Yolkart üyesi en fazla iki adet Cinemaximum sinema bileti hediye kazanabilir. Kampanya Kamil Koç’un mobil web sitesi, android ve iphone uygulamaları dahil, tüm online satın alma platformlarından yapılan bilet alımlarda geçerlidir. Sinema bileti kodları sadece kamilkoc.com.tr’den alınabilir. Mobil web sitesi, iPhone veya android uygulamaları üzerinden kod alımı yapılamaz.