Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ROLLS-ROYCE DAN IKI ÖZEL MODEL

Dubai'de zengin Araplar için iki özel model tanıtılıyor. İngiliz lüks otomobil üreticisi Rolls-Royce, Phantom Coupe Tiger ve Ghost Golf...

Dubai'de zengin Araplar için iki özel model tanıtılıyor. İngiliz lüks otomobil üreticisi Rolls-Royce, Phantom Coupe Tiger ve Ghost Golf Edition modelleriyle fuardaki yerini aldı

tanıtılan modellerden ilki olan Phantom Coupe Tiger, isminden de anlaşılacağı gibi kaplandan esinlenerek tasarlanmış. Kaplan turuncusu gövde rengine sahip modelin iç mekanında ise yine kaplan motiflerine yer veriliyor. 

Maccasser Ebony ahşap süsleme ve "Tiger Phantom Coupe" imzaları yine kabinde dikkat çekiyor. Ghost Golf Edition'da ise ismini golf sporundan alıyor. 
Dubai'deki golf sahalarına gönderme yapan Brooklands yeşili ve kum rengi gövdeye sahip Ghost Golf Editon, aynı zamanda renkleriyle çölün üzerinde yeşillenen çimeni temsil ediyor. 

 Üç farklı rengin kullanıldığı iç mekanda, yine golften esinlenilmiş aksanlara yer verilirken, ahşap süslemeler ve yüksek kaliteli malzemeler dikkat çekiyor.(OTOHABER)