Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ IONİQ EV GÖRSELLERİ YAYINLANDI

Elektrikli arabaların, otomotiv sektörünün geleceği olarak düşünüldüğü bu dönemde, markaların çeşitli elektrikli araba modellerini görüyoru...

Elektrikli arabaların, otomotiv sektörünün geleceği olarak düşünüldüğü bu dönemde, markaların çeşitli elektrikli araba modellerini görüyoruz. 
 Hyundai de bu akıma katılarak Ioniq EV adlı modelini önümüzdeki ay tanıtacak. Bu arabanın özelliği tamamı elektrikli, benzinli-elektrikli, şarj edilebilir hibrit şeklinde üç farklı modelde gelecek olması. 

Hyundai firmasına göre, çevre dostu arabalar, düşük güç tüketimli otomobiller sektöründe bir arabanın üç farklı sürümde satılması bir ilk olacak. 
Bugün Hyundai, Ioniq için iç ve dış olmak üzere iki adet bilgisayarla oluşturulmuş görsel yayımladı. Arabanın detayları hala tam belli olmamakla birlikte firma, sınıfında öncü aerodinamiklere sahip olduğunu belirtiyor. 

Spor otomobil benzeri tasarımıyla da rüzgar direnci minimuma düşürülüyor. Hyundai ayrıca otomobilin materyallerinde de çevre dostu kullanıldığını, üstelik zarifliğin korunduğu söylüyor. Bu iddiaların gerçekliğini görmek için önümüzdeki ayı bekleyeceğiz. 
hyundai Ioniq, ilk sahneye çıkışını Kore’de yapacak. Mart ayında ise New York Otomobil Fuarı ile Hyundai Ioniq gösterisine devam edecek.shiftdelete