Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KAMİL KOÇ MASTERCARD İLE 2.BİLET HEDİYE

Biletini al MasterPass ile, 2. biletin MasterCard'dan hediye! Yolkart üyeleri www.kamilkoc.com.tr'den biletlerini MasterPass ile a...

Biletini al MasterPass ile, 2. biletin MasterCard'dan hediye! Yolkart üyeleri www.kamilkoc.com.tr'den biletlerini MasterPass ile alıyor, 

2. biletlerini MasterCard hediye ediyor!. Yolkart'ınız yoksa üye olmak için hemen ! Kampanya Katılım Koşulları: Kampanyadan faydalanabilmek için www.kamilkoc.com.tr (masaüstü web sitesinden) kampanya dönemi içeresinde MasterPass ödeme sistemini kullanarak en az bir bilet satın alınması gerekmektedir. 

Kampanya sadece kamilkoc.com.tr’de MasterPass ile yapılan satın alımlarında geçerlidir. Mobil web siteleri ve uygulamalar kampanya dışındadır. Kampanya kapsamında biletlerin 01-08 Aralık 2015 tarihleri arasında satın alınması gerekmektedir. Bu tarihler dışında satın alınan biletler kampanya dışıdır. 

Kampanya kapsamında kazanılan hediye bilet 31 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılamayan biletler geçerliliğini yitirir. Kampanyadan, bilet satın alma işlemini MasterPass ile yapan Yolkart üyeleri faydalanabilir. Her Yolkart üyesi kampanyadan en fazla iki defa faydalanabilir. Kampanya aynı dönemde yapılan ikinci bir kampanya ile birleştirilemez. 

Hediye bilet her otobüste %10 koltuk kapasitesi ile sınırlıdır. Hediye bilet kampanyasından faydalanabilmek için MasterPass ile bilet alımı gerçekleştirildikten sonra, bilet alan yolcunun telefonuna SMS ile promosyon kodu gönderilir. Hediye bilet için gönderilen promosyon kodunun geçerli olması için ilk seyahatin gerçekleştirilmiş olması gereklidir. 

Promosyon kodu ilk seyahat gerçekleştikten sonra aktif hale gelir. Normal bilet bedeliyle satın alınan bilet iptal edildiğinde promosyon kodu geçerliliğini yitirir Hediye bilet yolcuya 1,5 TL bedelle fatura edilir. Hediye biletin satın alınması için promosyon kodunun www.kamilkoc.com.tr’de ilgili alana girilmesi gerekmektedir. 

Kampanya kapsamında hediye alınan bilet tutarının bedeli, ücreti ödenerek satın alınan bilet bedelinin üstünde olamaz. SMS promosyon kodu, ilk seyahat için alınan bilet iptali durumunda geçerliliğini yitirir. Kampanya 4.300 biletle sınırlıdır.