Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ DS 5 105 BİN TLDEN TÜRKİYEDE SATIŞTA

Fransız premium otomobil markası DS’in 60 yıl öncesinin orijinal DS modeline sadık kalınarak yenilenen ve markanın ilk DS logolu otomobili ...

Fransız premium otomobil markası DS’in 60 yıl öncesinin orijinal DS modeline sadık kalınarak yenilenen ve markanın ilk DS logolu otomobili olma özelliğini taşıyan yeni DS 5, Ankara’da kapılarını açan DS Store Ankara’da otomobil tutkunlarıyla buluştu. 


DS’in dünyada 12’nci, Türkiye’de ise ilk şubesi 7 Aralık 2015 tarihinde Ankara’da açıldı. Yeni DS 5, detaylarda saklı tasarım özellikleri ile hem günümüzün hem de geleceğin tüm DS otomobillerinin özelliklerini taşıyor. 

Markanın tasarım ekiplerinin 60 yıl öncesinin orijinal DS modeline sadık kalarak tasarladıkları “yeni DS 5” modeli, renk seçenekleri ve kabin içi detaylarıyla sıra dışı olmaya devam ediyor. 

Yeni DS 5’in kendine özgü kokpit tavanı, hava araçlarının büyüleyici ve merak uyandıran kumanda panellerine benzer şekilde tasarlanmış. 
Üç farklı bölgeden, yolcu kabinini en iyi şekilde aydınlatmak amacıyla düzenlenen bu tavan, hem gündüz hem gece benzersiz bir ışık ambiyansı yaratıyor. Kumandaları tamamen sürücünün kontrolüne sunmak üzere iki orta konsol üzerinde toplayan dizaynı ile sürücünün kokpite tam hakimiyetini garantiliyor. 

DS 5, DS LED Vision ile daha dinamik bakışlara sahip oluyor. Yeni DS 5’in ızgarası, zarif DS Wings logosu ve mücevher gibi işlenmiş yeni farları ile parıldıyor. Farlar, LED ve Xenon teknolojilerini birleştirirken aynı anda DS markasının estetiği her zaman ön planda tutmayı başaran anlayışını gözler önüne seriyor. DS 5’in araç içi detaylarında, alüminyum ve deri gibi malzemelerin özenli kullanımını ve sıra dışı tarzı hemen göze çarpıyor. 

Yeni DS 5, Bracelet motifi ile döşenen deri koltuklarında, başta Siyah/Safir Mavisi ile iki renkli olarak kişiselleştirilebilen Nappa deri ve dünyanın en güzel derilerinden biri olan yarı anilin deri döşeme tipleri sunuyor. DS 5’te, DS’in yeni nesil 7 inç dokunmatik renkli ekranı tercih ediliyor. 

Yeni dokunmatik ekran navigasyon sistemiyle birleşerek, otomobilin tüm işlevlerine kolay erişim sağlıyor ve kabin ergonomisini artırıyor. DS 5’in yeni nesil altı ileri otomatik şanzıman EAT6 ve 1.6 lt benzinli THP 165 HP motor seçeneği, karma kullanımda 100 km’de 5.9 litre yakıt tüketirken, 135 g/km’lik CO2 emisyon değeri sunuyor.Arabalar