Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

2016 MERCEDES E-SERİSİ SIZDIRILDI

2016 Detroit Otomobil Fuarı’nı beklerken, yeni nesil Mercedes-Benz E-Serisi’nin ilk görüntüleri sızdırıldı.  Casus fotoğraflara, öze...

2016 Detroit Otomobil Fuarı’nı beklerken, yeni nesil Mercedes-Benz E-Serisi’nin ilk görüntüleri sızdırıldı. 

Casus fotoğraflara, özel çizimlere ve tanıtımlara bakarken, artık bu görüntülerle yeni E-Serisi’ne bakıyoruz. Model aslında S-Serisi’nin daha küçük bir versiyonu ya da C-Serisi’nin daha büyük bir versiyonu olarak gözüküyor. 


Yeni E-Serisi’nin ön bölümüne büyük bir radyatör ızgarası ile arkaya doğru uzanan farlar hakim. İki büyük hava girişiyle birlikte altta şık bir spoylerin entegre edilmesiyle ön tampon oluşmuş. 

Arka bölümüne baktığımızda gösterişli LED stop lambalarının arasında krom çıta bulunurken çift egzoz çıkışıyla arka tampon tamamlanmış. 
Edinilen bilgilere göre yeni E-Serisi 4922 mm uzunluğunda ve sürtünme katsayısı ise 0.23 Cd gibi oldukça düşük bir değere sahip olacak. 

Model piyasaya sürülürken geliştirilmiş 2.0 litre 195 HP’lik dizel motor sunulacak üniteler arasında. 220 d olarak sunulacak bu versiyon 100 km’de ortalama 3.9 litrelik yakıt tüketimine sahip. E200 benzinli versiyonun detayları ise henüz açıklanmadı. 
Bu seçeneklerin yanında E 350 e olarak sunulacak versiyon, hibrit ve bir elektrikli motor ile kombine edilmiş toplam 279 HP’lik 2.0 litre benzinli motordan oluşacak. 

Ayrıca 150 HP ve 258 HP’lik iki yeni dizel motor da gelecek. Benzinli motorlar ise 183 HP’den 333 HP’ye kadar güç üretebilen seçeneklerden oluşacak.Automagg