Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD ANDROİD AUTO VE CARPLAY E KAVUŞUYOR

Senkronize edilebilir, ses komutları ve basit arayüz ile akıllı telefon bağlantılı Ford otomobillerinde, daha önceden kullanılan Microsoft ...

Senkronize edilebilir, ses komutları ve basit arayüz ile akıllı telefon bağlantılı Ford otomobillerinde, daha önceden kullanılan Microsoft platformu, Sync 3 ile birlikte BlackBerry QNX olmuştu. 

Şimdi ise Sync 3 sahibi Ford arabaları, Android Auto veya Apple CarPlay özelliğine kavuşacak.  

Android Auto ve CarPlay için yıl 2017 
 Sync 3 destekli, Android Auto ve Apple CarPlay’e sahip olacak ilk Ford araba, 2017 model Escape olacak. 2016 model, QNX tabanlı sistem kullanan Ford arabaları ise bu yıl sonuna doğru güncelleme alarak, özelliğe kavuşacak. 

Ford, Lastiği Bisiklete Dönüştürecek! Ford, Lastiği Bisiklete Dönüştürecek! Yaptığı son patent başvurusu ile yepyeni bir 'çılgın projeyi' hayata geçirmeye hazırlanan Ford,... Böylece CarPlay sahibi kullanıcılar, arabalarından iMessage, iTunes gibi hizmetlere erişebilecek, daha da önemlisi Siri ile etkileşime girebilecekler. Eğer Google Now ve Play Music sizin tercihiniz ise, onu seçmek de mümkün. 
Google ve Ford, sürücüsüz araba geliştirme ve üretimi için birlikte çalışmayı planlıyor. Bu... Ayrıca Ford, bu iki sistemden bağımsız olarak kendi platformunu da geliştirdi. AppLink yazılımı ile desteklenen uygulamalara GPS, yol hesabı gibi yenilikler ekleniyor. 

Sync aynı zamanda 4G bağlantıyı destekleyip, kullanıcılarına kapıları kilitleme veya açma gibi uzaktan kontrol imkanı sağlayacak. Hatta bulunduğunuz yerden arabayı nereye park ettiğinizi görebilecek, benzin durumunuza bakabileceksiniz.shiftdelete