Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HAPPY CARD İLE MTV 3 TAKSİT

Kampanya 01 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasındaki 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.  Kampanya, MTV ö...

Kampanya 01 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasındaki 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir. 

Kampanya, MTV ödemelerini Türkiye Finans İnternet Şubesi, Türkiye Finans Mobil Şube, www.gib.gov.tr ya da 0 850 222 22 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla Happy ya da Türkiye Finans Kredi Kartları ile peşin olarak gerçekleştiren müşterilerimiz için geçerlidir. 

MTV ödemelerinizi Türkiye Finans İnternet Şubesi - Ödemeler -Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımlarını izleyerek kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 
Türkiye Finans Mobil Şube üzerinden ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz Ödemeler sekmesi altında bulunan MTV Ödeme alanından Plaka No - Sorgula - Ödeme Aracını Seçiniz - Karttan adımlarını izleyerek Happy veya Türkiye Finans Kredi Kartları ile ödeme yaparak kampanyadan faydalanabilirler. 

Happy ya da Türkiye Finans Kredi Kartları ile www.gib.gov.tr üzerinden yapılan MTV ödemeleri 3 TAKSİTLE kampanyasına dahildir. Taksitlendirme uygulaması katılımlı değildir. Taksitlendirme ekstreye otomatik olarak yansıyacaktır.