Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ HYUNDAİ SANTA CRUZ PİCK UP TÜM DÜNYADA SATILACAK

Hyundai'nin geçtiğimiz yıl Detroit Otomobil Fuarı'nda Santa Cruz konsepti, üretim bandına çıkma yolunda ilerliyor. Ancak bu sefer ...

Hyundai'nin geçtiğimiz yıl Detroit Otomobil Fuarı'nda Santa Cruz konsepti, üretim bandına çıkma yolunda ilerliyor. Ancak bu sefer durum farklı. 

Güney Koreli markanın yönetim kurulu tarafından "onay aşaması" tamamlanan Santa Cruz modelinin beklediği tek şey ise Hyundai tarafından tanıtılmak. Hyundai Motor America başkanı ve yönetim kurulu başkanı Dave Zuchowski, Santa Cruz modelini soran Car Advice internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

 "Bunu söylemenin en kolay yolu nedir ki? Onay aşamasından daha uzun süren bir duyuru aşaması geçiriyoruz. Santa Cruz henüz resmi olarak açıklanmış değil. Şimdilik aracın onaydan geçmesi için değil de, onu dünyaya ne zaman duyuracağımız için heyecanlanıyoruz." dedi. 
Ülkemizde de geçtiğimiz yıl satışa sunulan Tucson modeli ile aynı platformu paylaşacak yeni Hyundai Santa Cruz, Türkiye'de dahil tüm dünyada satışa çıkacak. Hyundai Amerika Başkanı Zuchowski'nin, aracın tüm dünyada biran önce duyurulması için baskı yaptığı biliniyor: 

"Yeni Hyundai Santa Cruz tüm dünyaya ihraç edilebilecek bir otomobil olacak. Üstelik Hyundai'nin şuanda üretimde olan Tucson modeli ile de aynı platformu paylaşacak." Konsept olarak görsellerdeki gibi sergilenen Santa Cruz, üretim modeli ile birlikte daha sade bir tasarıma kavuşarak devasa jantlardan da sıyrılacak. 

Son yıllarda büyük başarılara imza atan Güney Koreli Hyundai'nin yeni model stratejisi ile birlikte tüm ihtiyaçlara ve müşterilere yönelik bir otomobil sunması, satışlara da olumlu yansıyacak gibi görünüyor.Arabalar