Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Continental AllSeasonContact 2 ACE Testinin Galibi

Continental AllSeasonContact 2, 215/50 R18 ebadında Avrupa Otomobil Kulübü (ACE) tarafından yayınlanan testin galibi oldu.    Dokuz lasti...

Continental AllSeasonContact 2, 215/50 R18 ebadında Avrupa Otomobil Kulübü (ACE) tarafından yayınlanan testin galibi oldu. 
 

Dokuz lastik modelini geride bırakan AllSeasonContact 2, kuru yolda frenleme mesafesinde diğer lastikleri büyük farkla geride bıraktı. 
 


Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in dört mevsim lastiği AllSeasonContact 2, “kesinlikle tavsiye edilir” derecesiyle Avrupa Otomobil Kulübü’nün (ACE) geçtiğimiz günlerde yayınladığı dört mevsim lastik testinin galibi oldu. 
 
ACE, Avusturya Otomobil, Motosiklet ve Bisikletçiler Birliği (ARBÖ) ve teknik test kuruluşu Teknik Muayene Kurumu (GTÜ) ile birlikte, VW T-Roc model bir test aracı üzerinde 215/50 R18 ebadında dokuz farklı lastik modelini test etti. 
 
Almanya'nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilen testte, uzmanlar yıl boyu güvenlik sağlamak üzere tasarlanan dört mevsim lastiklerinin karlı ve ıslak yolun yanı sıra kuru yol performansında da ciddi farklılıklar tespit etti. 
 
Continental AllSeasonContact 2, testlerde farklı ihtiyaçları dengeleme konusunda rakiplerine üstünlük sağladı. ACE verilerine göre, Avrupa'da yaklaşık her üç lastikten biri dört mevsim lastiği olarak satılıyor. 
 
Continental’in ödüllü selefinden yola çıkarak geliştirilen, şimdiye kadarki en iyi dört mevsim lastiği AllSeasonContact 2, tahrik sisteminden bağımsız olarak çok farklı binek ve SUV araçlara hitap ediyor. 
 
Continental, geçen yıl piyasaya çıkardığı AllSeasonContact 2'nin kilometre performansını ciddi ölçüde artırırken, güvenlikten ödün vermeden yuvarlanma direncini de düşürdü. 
 
Selefinden daha iyi kuru yol tutuşu ve daha kısa ıslak ve kuru fren mesafesi sunan AllSeasonContact 2, 15-21 inç jant ebatlarında geniş bir yelpazede satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok