Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

lavanta kokulu lastik AGRIGOR20 NTR

Zirai lastik sektörünü geliştirmeye yönelik güçlü Ar-Ge çalışmaları ve üretim teknolojilerine yaptığı yatırımlarla tüm dünyaya tasarım ve in...

Zirai lastik sektörünü geliştirmeye yönelik güçlü Ar-Ge çalışmaları ve üretim teknolojilerine yaptığı yatırımlarla tüm dünyaya tasarım ve inovasyon geliştirme alanındaki başarısını kanıtlayan Özka Lastik, sektöre lavanta kokulu lastik AGRIGOR20 NTR’yi kazandırdı. 
 

Özka, bileşenlerinde lavanta yağı temelli sürdürülebilir malzeme kullanılan AGRIGOR20 NTR ile sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımını gözler önüne sermeye devam ediyor. Özka Lastik, sektörü çağın getirdiği teknoloji ve yeniliklerle buluşturarak önemli adımlar atmaya devam ediyor. 
 
Bileşenlerinde lavanta yağı temelli sürdürülebilir malzeme kullanılan AGRIGOR20 NTR, gücünü tarımdan alan Özka’nın toprağa saygı duruşunu ifade eden sürdürülebilir ürünü. 
 
Bu toprakların zenginliğini lastiğe taşıyan ÖZKA, lavantanın eşsiz kokusunu lastiklerine ekleyerek, üzerine işlediği lavanta yaprağıyla da yenilikçi ruhunu ortaya koyuyor.  
 
Geniş tabanlı radyal römork lastiği... 
Agrigor20 römork, tanker, ilaçlama ve gübreleme ekipmanlarında ağır tarım uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilmiş geniş tabanlı radyal römork lastiği. 
 
Takviyeli topuk tasarımı ile her türlü arazi koşulunda zorlanmadan ideal kullanım sağlıyor. Geniş taban izi sayesinde düşük basınçlarda bile mahsule zarar vermiyor. Daha az toprak sıkışmasıyla zirai uygulamalarda üretkenliği artıran, kendini temizleyebilen yönsüz sırt desenine sahip. 
 
AGRIGOR20’nin delinmelere karşı güçlendirilmiş sırt ve yanak profilleri bulunuyor. Tüm bu üstün özelliklerine ek olarak, AGRIGOR20 NTR ise sürdürülebilir malzemeler kullanılarak üretilmiş ve benzersiz bir lavanta kokusu ile zenginleştirilmiştir.

Hiç yorum yok